Піцайоло - традиція чи мода?
MA PIZZA
Швидше і зручніше
в додатку
Завантажити

Піца — улюблена страва дорослих та малюків. Ми любимо куштувати її на свята або швидко перехопити на обід. Сучасний світ спростив нам отримання задоволення і ми користуємось доставкою, коли хочемо поїсти у колі сім’ї, під час перегляду кіно. Але чи згадуємо ми про тих чарівників, які створюють для нас свято смаку? 

Мова піде про піцайоло — людину, яка завжди залишається непомітною, але так багато робить для того, щоб ми отримали насолоду від піци. Піцерія MA Pizza чекає талановитих піцайоло, які люблять себе у цій професії, знають як зробити найкращу піцу та здивувати відвідувачів.

Походження професії

Перше згадування про піцайоло родом зі 17 століття. У Неаполі, звідки походження цієї смачної випічки, у піцайоло робота полягала не тільки у випіканні піци. Вони працювали перед публікою, створювали справжнє шоу з процесу, підкидали тісто та робили різні трюки.

Людям подобалась така безоплатна вистава, вони залюбки приходили до закладу ще і ще. А піцерія мала шалений прибуток, завдяки великій увазі до видовищного процесу.

Цей досвід застосовують і в сучасних пекарнях, де відвідувачі, затамувавши подих, дивуються вправності піцайоло.

піцайоло

Обов’язки сучасного піцайоло 

Піцайоло у Львові — поширена серед молоді професія. Окрім традиційного шоу, вони виконують багато корисної роботи:

  • керують процесом;
  • розробляють нові рецепти, винаходять оригінальні смаки;
  • роблять у команді, тримають швидкий темп і гарний настрій;
  • підтримують робоче місце у чистоті;
  • контролюють наявність, якість та свіжість продуктів;
  • дотримуються санітарних норм та встановлених стандартів безпеки.

Гарний піцайоло знає всі рецепти тіста та різні види начинки. Також йому знайомі різноманітні технології випікання. Він прагне знайти нові смаки та створити свою піцу, яка буде авторською у закладі, працювати на імідж піцерії.

Звичайно, у піцайоло повинен бути тонкий нюх, здатність розрізняти смаки та величезна любов до своєї професії. У закладах чекають відповідальну людину, охайну, позитивно налаштовану і продуктивну.

Де можна навчатися на піцайоло?

Звичайно, не всі можуть навчатися на батьківщині піци, в Італії, але існує безліч курсів, на яких можна отримати необхідні знання. Річ у тому, що піцайоло — не просто кухар. Він повинен знати про піцу все, вивчати можливі поєднання смаків. Це творча професія, яка накопичила досвід багатьох поколінь, перейняти який можна тільки навчаючись у топових майстрів. 

Де може працювати піцайоло?

Львів — історичне і туристичне місто, сюди приїжджають багато людей не тільки з України, а й з усього світу. Об’єднує всіх туристів любов до піци, тому закладів, де можна посмакувати нею, дуже багато. 

Для такої кількості піцерій завжди потрібні робітники, в тому числі й піцайоло. Якщо ви відчуваєте себе справжнім фанатом піци, любите її готувати та готові навчатись, вам завжди будуть раді у піцеріях, кафе, ресторанах. А якщо ви вмієте робити трюки, вас чекає слава, визнання та високий дохід.

Робота в MA Pizza

Запрошуємо вас долучитися до нашого колективу як піцайоло. Пропонуємо:

  • Творче середовище: У нас ви зможете розкрити свій талант і створювати унікальні піци, які припадуть до смаку нашим гостям.
  • Професійний розвиток: Ми підтримуємо навчання та розвиток наших співробітників. У вас буде можливість вдосконалити свої навички та ділитися своїм досвідом.
  • Дружній колектив: Ми – команда, де кожен важливий. Ми віримо в спільність та підтримку один одного.

Якщо ви готові приєднатися до нашої команди та робити кращі піци у Львові, будемо раді вас бачити!

Детальніше про вакансії https://mapizza.com.ua/vacancies/

Сподіваємося на співпрацю з вами!

Кошик
успішно додано в кошик
до замовлення